100 päivää UusioUra-tapahtumaan

Yli 45-vuotiaille suunnattu uravalmennus- ja rekrytointitapahtuma tulee taas – vahvempana kuin koskaan. Seuraava tapahtuma järjestetään 08.02.2022 klo 11-18 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtuman tuottaminen sujuu kaikin puolin ihan mallikkaasti.

Ohjelma

Tapahtuman puhujapaikat on jo loppuunmyyty. Ohjelmassa tulee olemaan paljon työllistämistä edistäviä ja kannustavia puheenvuoroja.

Pääpuhuja

Tapahtuman pääpuhuja on näyttelijä Tom Pöysti. Tom on puhuja-alan pioneeri ja suomalaisen työhyvinvoinnin sekä elämänilon eheyttäjä, jota kannattaa tulla kuuntelemaan!

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat edustavat laajasti eri toimialoja. Tarjontaa on niin opiskelupaikoista kuin eri alojen työpaikoistakin. Myös yrittämisestä kiinnostuneet löytävät tapahtumasta erilaisia vaihtoehtoja. Lisäksi ständeillä on työnhaun ohjausta, uravalmennusta, tietoiskuja, workshoppeja. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut tähän mennessä noin 40. Uskomme, että helmikuussa lopullinen määrä on noin 60.

Näytteilleasettajiin voit tutustua lähemmin täältä https://www.uusioura.fi/naytteilleasettajat/

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtumaan ilmoittautuminen on avautunut. Tässä linkki ilmoittautumiseen https://beta.oppia.fi/registration?voucher=MNAF9YTR&campaign=OSALLISTUJA&private=1

Kävijöitä on jo ilmoittautunut lähes 300, mikä on selvästi enemmän kuin aiempina vuosina tähän aikaan. Korona on nostanut aidot kohtaamiset uuteen arvoon!  Odotamme tapahtumaan noin 4000 kävijää.

Sponsorit

Tapahtuman pääsponsori on Ammattiliitto Pro ja muut sponsorit ovat: Helsingin kaupunki, Ilmarinen, Elo, Oikotie, Otavamedia, Stadin AO ja Te-palvelut.

Odotukset tapahtuman osalta ovat siis korkealla, mutta kuitenkin täysin realistiset. Vielä 100 päivää ja sitten tavataan!

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

Riitta Rouhiainen

PS. Tapahtumassa tullaan noudattamaan koronapandemista voimassa olevia säädöksiä ja rajoituksia. Tiedotamme niistä kullekin ryhmälle erikseen lähempänä tapahtumaa.


Back to top