“Kokemusta ei saa ladattua äppistoresta
– ainakaan vielä”

“Minulla on sellaista ammattiylpeyttä,
että haluan kehittyä vieläkin paremmaksi”

“Enää ei tarvitse kiivetä uraputkessa, 
vaan voin keskittyä työntekoon ja tukea nuorempia”

Ensimmäinen UusioUra tapahtuma 05.02.2019 oli todellinen menestys. Kävijöitä tapahtumassa oli 4500 – 5000 ja näytteilleasettajia oli 51. Palautteet sekä kävijöiltä että näytteilleasettajilta ovat olleet erittäin myönteisiä. Tällaiselle tapahtumalle on selvästi tarvetta.  Tulemme tuottamaan tapahtuman myös ensivuonna! Tiedotamme jatkosta myöhemmin. Kiitämme tapahtuman tukijoita, näytteilleasettajia ja vierailijoita!

 

UusioUra 5. helmikuuta 2019
klo 10.00 – 19.00 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa M2

        Rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiaille! Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 45-vuotiaat niin työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka  hakevat uutta työ -tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.

Tapahtumassa on näytteilleasettajana yritysten ja oppilaitosten lisäksi monia työllistämistä edistäviä organisaatioita. Tapahtumaan pyritään saamaan mahdollisimman laaja joukko yhteisöjä, säätiöitä ja organisaatiota, jotka edesauttavat tämän ryhmän työllistymistä. Tapahtumaan tuotetaan myös monipuolista ohjelmaa. Luvassa on innostavia ja kannustavia puheenvuoroja mm. tulevaisuuden työstä, koulutuksesta, omien vahvuuksien tunnistamisesta, uravalmennuksesta jne. Lisäksi cv-baareja, tietoiskuja ja erilaisia workshoppeja. Tilaisuuden tulee avaamaan työministeri Jari Lindström, Työ- ja Elinkeinoministeriö, muilta osin tapahtuman ohjelma tuotetaan pääosin yhteistyö-kumppaneiden toimesta.  Lue lisää

Tapahtuman tarpeellisuus on tunnistettu ja sen toteuttamisen on tehnyt mahdolliseksi laaja sponsori- ja yhteistyökumppaniverkosto. Yhteistyössä on voimaa – talkoohenki elää voimakkaana UusioUra -tapahtumassa. Koska on meidän kaikkien etu!

Suuret kiitokset kaikille mukanaolijoille!

Tiesitkö että

  • Yli 50-vuotiaiden työntekijöiden henkilöstötuottavuus on parempi kuin nuorilla. Tutkimuksen mukaan he ovat myös erittäin sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä.
  • Eläkevakuutusmaksut eivät ole työnantajalle suurempia yli 45-vuotiaille. Yli 53 vuotta täyttäneen työntekijän oman työeläkemaksun osuus kasvaa ja sen maksaa työntekijä itse.

Lue lisää

Tule sponsoriksi

Tule mukaan tukemaan tärkeää asiaa ja auttamaan meitä ihmisten työllistämisessä. Otamme edelleen mukaan yhteistyökumppaneita. Olemalla mukana tapahtumassa, saat positiivista näkyvyyttä yrityksellesi/yhteisöllesi.

Ota yhteyttä

Yhteistyössä mukana

Pääsponsorit ja yhteistyökumppanit I-taso

Sponsorit ja yhteistyökumppanit II-taso

Viestinnän yhteistyökumppnit mm:

 

Back to top