JOIKU OF LIFE TARJOAA MIELEKKÄÄN TAVAN JATKAA TYÖURAA

Naururypyt tuovat ”rispektiä” sote-alalla

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Hyvinvointiin panostavat sote-organisaatiot etsivät kauttamme motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita hoitajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin.

Ajatukset eläkkeellä olemisesta ovat muuttuneet samalla kun eliniän ennusteet ovat pidentyneet. Enää eläkeikäiset eivät keinuttele kyökin nurkassa radiota kuunnellen, vaan toimivat aktivistimummoina(​https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006293790.html)​ jamenevätnaimisiin (h​ ttps://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201709172200398820​).Työnteonjatkaminenonniinikään yhä useammalle tärkeä tapa pysyä aktiivisena ja hyväkuntoisena – eikä lisäansiotkaan ole haitaksi.

Hyvinvointia yhteisöstä ja joustavuudesta

Joiku of Life on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka ikärikkaille, kokeneille hoitajille. Sote-organisaatioille välitämme motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita hoitajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin.

Osaavan työvoiman puutteesta kärsivälle sote-alalle eläkeikäiset hoitajat ovat arvokas voimavara. Monesti fyysisestikin raskaassa ammatissa ei kuitenkaan jaksa, mikäli omasta hyvinvoinnistaan ei pidä huolta. Onnellisuus ja työhyvinvointi myös tunnetusti lisäävät työn tuottavuutta jopa 12 % (Happiness and Productivity/Oswald, Proto & Sgroi). Joiku of Lifen toiminta on suunniteltu yhdessä eläkeikäisten hoitajien kanssa, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin tekijöiden tarpeisiin uudessa elämänvaiheessa.

Hyvinvointi keikkatyössä rakentuu useammasta palikasta. Perinteisesti keikkatyöläisiltä puuttuu työyhteisö ja eläkkeelle siirtyessä verkostot pienenevät entisestään. Joikun vapaa-ajan yhteisö luo sisältöä myös työajan ulkopuolelle – hemmottelua, kulttuuririentoja ja reissuja hyvässä seurassa. Tärkeää on myös joustavuus valinnanvapaus työaikojen ja -määrien suhteen. Keikkapaikat valitaan etukäteen mm. oman fyysisen jaksamisen ja mielenkiinnon kohteiden perusteella.

Pohdiskeletko itsekin keikkailua eläkeiässä tai oletko jopa makustellut ajatusta liittyä Joikuun? Anna ihanaisten joikulaistemme kertoa omin sanoin miksi he ovat päätyneet keikkailemaan ja juuri Joikun riveihin. ​Jos videon katsottuasi kutittelee kuulla meistä lisää, käyhän ilmoittamassa itsesi seuraavaan hemmottelu- ja infoiltaamme Tampereella tai Helsingissä (linkki: https://joikuoflife.fi/ilmoittautuminen/)​ taipistäsuoraanhakemustatulemaan(linkki: https://www.lyyti.fi/reg/joikuoflife_hakulomake2019​), niin olemme sinuun yhteydessä. Nähdään viimeistään UusioUrassa 2020!


Back to top