Liity ammattilaisten joukkoon!

Kajon on suurin suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Kajon on perustettu vuonna 1997. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 20 vuoden ajan käyttäen laajaa palvelukokonaisuuttamme. Kalustoomme kuuluu tänä päivänä yli 300 taksia, invataksia sekä pikkubussia. Henkilöstöömme kuulu yli 300 henkilöä. Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä taksiyrittäjiä sekä kuljettajia konserniin.

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin tuhansia koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä.

Toimimme lukuisilla paikkakunnilla ja tavoitteenamme on kasvaa valtakunnalliseksi taksitoimijaksi.

Toimialueemme:

Helsinki – Espoo – Vantaa – Kirkkonummi – Mikkeli – Lappeenranta – Tampere – Turku

Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta kuin myös asiakaskin ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Taksin- tai pikkubussikuljettajaksi

Kuljettajan ammatissa kahta samanlaista päivää ei näe vaan pääset kohtaamaan ihmisiä yhteiskunnan eri osa-alueilta. Opit myös tuntemaan ympäristön ja tiedät missä ja milloin tapahtuu. Autamme sinua taksinkuljettajan tai pikkubussikuljettajan ajoluvan hankinnassa. Työajat ovat joustavia sekä töitä riittävästi.

Taksiyrittäjäksi

Taksialan vapautuminen tarjoaa lukuisia uusia mahdollisuuksia ja jokaisella on mahdollisuus aloittaa taksiyrittäjän ura. Aloittaminen voi kuitenkin olla haastavaa ilman olemassa olevaa asiakaskuntaa. Tämän takia kehitimme Franchise-konseptin, jossa pääset alkuun yrittäjyydessä Kajonin vahvalla tilauskannalla.  Autamme sinua myös yrityksen perustamisessa ja tarvittavien lupien hankinnassa.

Lue lisää https://www.kajon.fi/ura/ tai tule vierailemaan meitä ständillämme UusioUra 2020-tapatumassa!


Back to top