Linja-autonkuljettajaksi Nobinalle

Jos harkitset alan vaihtoa ja uutta ammattia, jatka lukemista. Voit kouluttautua meillä linja-autonkuljettajaksi monipuoliseen ja hyvin palkattuun asiakaspalvelutyöhön pääkaupunkiliikenteessä. Saat meiltä tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta.

Nobina hakee jatkuvasti henkilöitä kouluttautumaan linja-autonkuljettajiksi esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella. Se voidaan käynnistää joustavasti tilanteesi mukaan. Kesto räätälöidään osaamisesi mukaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Koulutukseen kuuluva työssäoppiminen tapahtuu Nobinalla. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa meillä linja-autonkuljettajana.

Nobinalla työskentelee kollegoinasi yli 1 300 joukkoliikenteen ammattilaista. Tarjoamme sinulle koulutuksen jälkeen vakituisen työn vakavaraisessa ja Pohjoismaiden suurimmassa joukkoliikenneyrityksessä. Kuljettajana saat perusteellisen perehdytyksen työhösi, opastuksen reitteihin sekä kollegoidesi ja esimiehesi tuen. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, kuntosalit varikoilla, liput uimahalleihin ja lounassetelit.

Lue lisää yrityksestämme sekä tarjoamistamme uramahdollisuuksista osoitteessa www.nobina.fi. Tule myös tapaamaan meitä UusioUra-messuille, niin jutellaan lisää.

Tästä voit lukea työntekijöidemme kertomuksia siitä, millaista on olla töissä Nobinalla.

 


Back to top