Merkityksellistä työtä ympäristön hyväksi – ikään katsomatta!

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksessa ihmiset saavat mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoaan ja osaamistaan. Suurin osa työtehtävistämme sijoittuu erilaisiin myymälätoimintoihimme, eikä suurimpaan osaan tehtävistä tarvitse olla aiempaa osaamista. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin. Voit hakea meille myymälän asiakaspalveluun, varastotöihin, kuljetustehtäviin tai esimerkiksi elektroniikka- ja sähkölaitteiden sekä polkupyörien huolto- ja korjaustehtäviin. Jokaisessa tehtävässä pääset tutustumaan kiertotalouteen ja työskentelemään ympäristön hyväksi. Voit myös suorittaa työsi ohessa Kierrätyskeskuksen oman ekopassi – koulutuksen! Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelusta tai logistiikasta, tarjoamme mahdollisuuden suorittaa näiltä aloilta tutkinnon osia lähes pelkästään töitä tekemällä. Kierrätyskeskuksella on pääkaupunkiseudulla yhdeksän myymälää sekä maanlaajuisesti palveleva verkkokauppa. Mahdollisuuksia löytyy laajasti niin Espoosta, Vantaalta kuin Helsingistäkin!

Avoimena on myös esimiestehtäviä myymälätoiminnoissamme. Tehtävät soveltuvat erityisesti henkilöille, joilla on aiempaa soveltuvaa työkokemusta ja näkemystä karttuneen elämänkokemuksen myötä. Ehkä olet ollut vastaavissa töissä aiemmin, mutta nyt työnhaussa hieman pidempään? Esimiestehtävissä pääsee osallistumaan toimipisteen jokapäiväiseen arkeen sekä toimimaan valmentavan esimiehen roolissa. Esimiestyössämme korostuu yksilölähtöisyys: löydät kullekin työntekijälle sopivan tasoisia ja jokaisen parhaita ominaisuuksia hyödyntäviä työtehtäviä. Esimiehen roolissa olet tärkeä osa merkityksellistä kokonaisuutta!

Sosiaalinen vastuu nähdään Kierrätyskeskuksessa tärkeänä. Ympäristöön ja ympäristötietoisuuden lisäämiseen liittyvien tavoitteiden lisäksi tärkeä tavoitteemme on osallistumisen ja työnteon mahdollisuuksien lisääminen, mikä näkyy erityisesti työllistämistoiminnan kautta. Kierrätyskeskus työllistää vuosittain yli 1000 henkilöä, joista merkittävä osa on henkilöitä, jotka eivät ole moninaisista syistä työllistyneet avoimille työmarkkinoille. Toiminnoissamme työskentelee ihmisiä monenlaisilla taustoilla ja tarinoilla: on kaiken ikäisiä, erilaisia koulutustaustoja, työharjoittelijoita, alan vaihtajia, osa-aikatyötä haluavia, valtaväestöön kuuluvia, maahanmuuttajia sekä näkö- ja kuulovammaisia. Kierrätyskeskuksessa jokaisen tarina on uniikki ja merkityksellinen!

Juttelemme mielellämme juuri sinun tilanteestasi ja kiinnostuksen kohteistasi – ehkä löydät kauttamme uuden suunnan työelämääsi! Tule tutustumaan meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin UusioUrassa 4.2.2020.


Back to top