Minustako kevytyrittäjä? Tervetuloa Eezyn käyttäjäksi!

Eezy on suomalainen ja Suomen ensimmäinen kevytyrittäjien laskutuspalvelu. Kevytyrittäjänä toimit itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman omaa Y-tunnusta. Kevytyrittäjyys koetaankin helpommaksi, ja usein myös edullisemmaksi vaihtoehdoksi omalle yritykselle. Eezyllä on jo yli 25 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Kevyttä vai raskasta yrittäjyyttä?

Siihen emme usko, että kevytyrittäjyys olisi jotenkin kepeämpää tai kevyempää kuin mikä tahansa muu työnteko. Mutta antoisampaa se voi olla: voit käyttää työaikasi siihen, mitä osaat parhaiten ja jättää paperityöt vähemmälle. Kevytyrittäjän ei mm. tarvitse huolehtia kirjapidosta eikä yrittäjän veroilmoituksen täyttämisestä.

Autamme ja välitämme

Toimintamme sydän on yli 10 vuoden ajan ollut auttaminen: haluamme tehdä työsi tekemisestä mahdollisimman mutkatonta ja tavoitteenamme on olla Suomen parasta palvelua tarjoava kevytyrittäjyyspalvelu. Meillä on töissä asiantuntevaa, lämminhenkistä porukkaa, joka opastaa sinua toimintasi kaikissa vaiheissa. Soita, laita meiliä, chattaa – mikä vain on sinulle sopivinta.

Munien keräilyä tai sittenkin filosofian luentoja?

Käyttäjämme ovat eri alojen ammattilaisia: mm. luovan työn tekijöitä, konsultteja, suunnittelijoita, rakennusalan ammattilaisia, koodareita, personal trainereita, hevosenkengittäjiä – listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kevytyrittäjyys sopii sekä satunnaiseen ja sivutoimiseen että täysipäiväiseen ja säännölliseen toimintaan.

Miten homma sitten käytännössä toimii?

  1. Rekisteröidy palveluumme maksutta.
  2. Sovi työstä asiakkaasi kanssa.
  3. Tee lasku verkkopalvelussamme.
  4. Saat palkan heti asiakkaan suorituksen tultua.
  5. Hoidamme paperityöt ja lakisääteiset maksut puolestasi.

Ei laskuja = ei maksuja

Maksat palvelusta vain, kun sinulla on laskutettavaa työtä. Veloitamme palvelumaksun vasta palkanmaksun yhteydessä. Palvelumaksumme on 3-5% + alv  ja se lasketaan arvonlisäverottomasta laskutushinnasta.

Voit rekisteröityä käyttäjäksemme vaikka jo tänään osoitteessa www.eezy.fi, se on täysin maksutonta. Olemme myös mukana UusioUra-tapahtumassa 5.2.2019 Kaapelitehtaalla Helsingissä, toivottavasti nähdään paikan päällä ja päästään jutustelemaan!


Back to top