Näytteilleasettajan opas ti 08.02.2022

UusioUra Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa 08.02.2022

(Tallberginkatu 1 C, Helsinki)

UusioUra -tapahtumaan osallistuu noin 60 näytteilleasettajaa.

Tämä opas päivitetään tammikuun alussa 2022.

Messuosaston rakennus- ja purkuaikataulu

Messuständit rakennetaan maanantaina 03.02.20 aikana. Näytteilleasettajat voivat tuoda omia tavaroita klo 15.00 – 18.00 välisenä aikana.

Messupäivän aamuna 04.02. ovet avataan klo 8.30 ja rakentamista voi jatkaa klo 10.30 saakka.

Ständien purkaminen alkaa messupäivänä 04.02. klo 18.00. Osastot puretaan illan aikana, mutta voitte noutaa omia tavaroitanne myös seuraavan päivän aikana eli ke 05.02. klo 9.00 – 12.00 välisenä aikana.

Tavaroiden tuominen ja hakeminen Kaapelitehtaalla

Pysäköinti tavaran tuomista tai hakemista varten on sallittu sisäpihan ovien läheisyydessä enintään 15 min. Lastauspysäköinti ei ole sallittua lippuautomaattiruuduissa, ellei pysäköintimaksua ole suoritettu.

Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan seinustalla on Kaapelitehtaan omia maksullisia pysäköintipaikkoja ma-pe klo 18-24. Lippuautomaatit löytyvät Kaapelitehtaan meren päädystä sekä museoiden kulmalta. Muina aikoina nämä pysäköintipaikat on varattu Kaapelitehtaan toimijoiden käyttöön ja edellyttävät Kaapelitehtaan pysäköintiluvan. Kaapelitehtaan lippuautomaateissa maksuvälineinä käyvät Easypark-sovellus, luottokortti ja kolikot.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia pysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Ständipaikkojen koot ja varustelu:

Ständipaikat on myyty seuraavilla eri koko- ja varusteluversioilla. Messuständien varustelutaso kategorioiden mukaan:

A-ständit 12 m2

 • Pinta-alaltaan 12 m² ständiosasto
 • Baaripöytä ja baarituoli
 • Kahdelta tai kolmelta sivulta rajattu osasto
 • Yrityksen nimen/logon sisältävä otsalauta
 • Virtasyöttö, 2 halogeenivalospottia, langaton kaapelitehtaan verkko
 • matto (tummanvihreä)
 • sähköt, virransyöttö 4 Amp

B-sändit 6 m2

 • Pinta-alaltaan 6 m² ständiosasto
 • Baaripöytä ja baarituoli
 • Kahdelta tai kolmelta sivulta osastoa rajaava seinäelementti
 • Yrityksen nimen/logon sisältävä otsalauta
 • Virtasyöttö, 2 halogeenivalospottia, langaton kaapelitehtaan verkko
 • sähköt, virransyöttö 4 Amp
 • matto (tummanvihreä)

B-sändit 3 m2

 • Pinta-alaltaan 3 m² ständiosasto
 • Nimikyltti
 • Baaripöytä, baarituoli
 • Matto (tummanvihreä)
 • sähköt, virransyöttö 4 Amp

Muuta huomioitavaa:

Voitte käyttää omia rakenteita/messukalusteita, mikäli ne mahtuvat varaamaanne tilaan.

Huom! C-osastolle ei voi tuoda muita omia kalusteita kuin kevyen roll-upin.

Voitte myös tilata lisäkalusteita (pöytiä, sermejä, tuoleja jne.) Messujen rakentajalta WS EXPO GROUP OY:stä Andreas Franzen  andreas.franzen@wsexpogroup.fi puh. 041-5370102. Lisätilaukset mielellään 10.01.2020 mennessä.

WS Expogroupin kautta etukäteen tilatut ständivarusteet sijoitetaan paikoilleen ständien rakennusaikana.

Huomioittehan että ilmastointiteippien käyttäminen rakenteissa on ehdottomasti kielletty. Kaapelitehtaan lattiaa saa teipata vain helposti irtoavalla teipillä (esim. Suomen 3M teippi 471).

Näytteilleasettajien taukotila ja messupäivän tarjoilut

Näytteilleasettajille ja luennoitsijoille on messupäivän aikana varattu  taukotila klo 10.00 – 17.30. Taukotila sijaitsee messuhallin parvella.  Taukotilassa tarjoillaan pientä syötävää hedelmiä, keksejä, mehua jne.

Tarjoilut messuständillä

Ständille voitte tuoda esimerkiksi paperikääreisiä makeisia, pientä suolaista, kuten sipsejä (suljetuissa pakkauksissa).

Huomioittehan messuständien tarjoiluissa, että

 • toivomme ilmoitusta tarjoiluista, joiden esilläolo tai valmistaminen vaatii virransyöttöä.
 • messuilla tarjolla olevat elintarvikkeet, joita ei ole tilattu kauttamme, ovat näytteilleasettajan vastuulla.

Pysäköinti:

 • Kaapelitehtaan alue on yksityisaluetta.
 • Kaapelitehtaan sisäpihalla on 8 ympäri vuorokauden maksullista pysäköintipaikkaa. Sisäpihan numeroiduille pysäköintipaikoille 1-11 ja huoltopaikoille (4 kpl) pitää olla Kaapelitehtaan myöntämä kiinteistön erityispysäköintilupa.
 • Kaapelitehtaan sisäpihalla on kaksi pyörätuolimerkillä merkittyä invapaikkaa, jotka ovat samalla tavalla maksullisia kuin muutkin sisäpihan pysäköintipaikat.
 • Pysäköinti tavaran tuomista tai hakemista varten on sallittu sisäpihan ovien läheisyydessä enintään 15 min. Lastauspysäköinti ei ole sallittua lippuautomaattiruuduissa, ellei pysäköintimaksua ole suoritettu.
 • Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan seinustalla on Kaapelitehtaan omia maksullisia pysäköintipaikkoja ma-pe klo 18-24 ja la-su klo 8-24. Lippuautomaatit löytyvät Kaapelitehtaan meren päädystä sekä museoiden kulmalta. Muina aikoina nämä pysäköintipaikat on varattu Kaapelitehtaan toimijoiden käyttöön ja edellyttävät Kaapelitehtaan pysäköintiluvan. Kaapelitehtaan lippuautomaateissa maksuvälineinä käyvät Easypark-sovellus, luottokortti ja kolikot.
 • Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia pysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Taksi

Taksia tilattaessa on syytä huomioida minkä portaan tai tapahtumatilan eteen olet taksia tilaamassa.

Taksit voi tilata ainakin seuraavista numeroista: puh. 01000 700 ja 0200 6060

Tietoliikenneyhteydet

Kaapelitehtaalla on käytössä useita Wlan-yhteyksiä, joista osa on määritelty tapahtumatilojen käyttöön. Näiden yhteyksien kapasiteetti on rajallinen. Jos tarvitsette nopeaa yhteyttä, mukaan kannattaa varata oma langaton yhteys.

Jos tarvitsette ständillä kiinteää yhteyttä (esim. videolähetykset) palvelu kannattaa suunnitella ja tilata etukäteen yhteistyössä Kiinteistö Oy Kaapelitalon verkkoasiantuntijoiden kanssa. Tässä asiassa kannattaa olla yhteydessä Esko Matikaiseen puh. 040 556 1747, esko.matikainen@gmail.com

Vaatenaulakot ja säilytystilat

Vartioitu vaatesäilytys näyttelyhallissa on avoinna messupäivänä klo 11-18. Olkaa järjestäjiin yhteydessä muiden messuvarusteiden säilyttämiseen liittyen.

UusoUran infopiste

Tapahtumapäivänä klo 10-19 sekä rakennus- ja purkuaikoina tapahtumanjärjestäjät päivystävät infopisteessä hallin vaatesäilytystilan vieressä.

Valokuvaus ja kuvauslupa

UusioUra -tapahtumassa otetaan ensivuoden tapahtumaa varten kuvia ja videomateriaalia, joita julkaisemme tapahtuma jälkeen.  Ilmoitattehan 19.01.2020 mennessä osoitteeseen riitta.rouhianen@bravuuri.fi mikäli valokuvaus ja/tai mahdollisten haastattelujen antaminen on kiellettyä ständillänne. Näin voimme ohjeistaa kuvaajamme kohteiden valinnassa.

Otsalautojen logo/nimitekstien aineistojen lähettäminen 10.01.2020 mennessä

Otsalautatekstin korkeus 130 mm, standardikirjasintyypeillä ja väreillä.

Logojen tiedostomuoto EPS, CDR, AI värimäärityksineen. Aineisto vektorigrafiikkana.

Muista mainita tapahtuman nimi ja yrityksenne (näytteilleasettajan) nimi.

Otsalautojen ja logojen aineistot pyydämme toimittamaan sähköpostiosoitteella:

andreas.franzen@wsexpogroup.fi

Näytteilleasettajien tiedot verkkosivuilla

www.uusioura.fi sivustolla on kaikkien näytteilleasettajien nimet ja verkkosivulinkit. Mikäli haluatte muuttaa tietojanne ottakaa yhteyttä riitta.rouhiainen@bravuuri.fi

Messuetiketti

Varmistattehan oman ständinne tarkan koon. Mitoittakaa mahdolliset ständin lisärakenteet ständinne pinta-alan mukaisesti. Ständille sijoitettavien kaikkien rakenteiden tulee mahtua varatulle alueelle – messujen järjestäjä voi vaatia purkamaan varatun alueen ylittävät messurakenteet.

Kunnioitattehan näytteilleasettajakollegoitanne ja noudatatte annettuja ohjeita. Ständeillä saa järjestää messuvieraille ohjelmaa, mutta tämä ei saa aiheuttaa häiriötä muille näytteilleasettajille tai messuvieraille.

Lisätietoja ennen tapahtumaa

Jos Teillä on kysyttävää rakennettavan ständipaikan/osaston varusteluun liittyen, ottakaa toki yhteyttä minuun sähköpostilla tai puhelimitse riitta.rouhiainen@bravuuri.fi 0400 702 352.

Tervetuloa! Nähdään UusioUralla!

Parhain terveisin

Riitta Rouhiainen

Markkinointi Bravuuri Oy

 

 

 

 

 

Back to top