Tule rakentamaan tulevaisuuden Esperiä!

 

Haluatko sinä olla osa ratkaisua hoiva-alan kiperissä kysymyksissä? Onko oman työsi lähtökohtana pyrkimys aitoon kohtaamiseen ihmisten kanssa, toisten tarpeiden huomioiminen sekä laadun varmistaminen?

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Esperiä – meillä olet joka päivä jollekin tärkeä.

Esperi Care työllistää 6300 ammattilaista ympäri Suomen. Olemme ylpeitä työntekijöistämme, jotka tuottavat joka päivä asukkaillemme hyvää hoivaa, hoitoa ja kuntoutusta sekä tekevät 250 yksiköstä kodin ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille sekä lapsille ja nuorille.

Hoiva-alalla tehdään valtavan tärkeää työtä. Moni alanvaihtajakin on tämän havainnut ja tänä vuonna olemme auttaneet halukkaita uudelle uralle mahdollistamalla hoiva-avustaja- ja lähihoitajaopinnot sekä oppisopimusmuotoisena että rekrytoivana koulutuksena. Haluamme osaltamme varmistaa, että myös tulevaisuudessa hoiva-alalla on riittävästi osaavia käsipareja toteuttamassa hoivaa ja hoitoa. Meillä tarvitaankin monenlaisia osaajia; lähihoitajia, hoiva-avustajia, tukityöntekijöitä, sairaanhoitajia, esimiehiä, virikeohjaajia ja kuntoutusalan asiantuntijoita.

Tiedämme hyvin, että muutos on tarpeen. Haluamme viedä asioita eteenpäin sekä yrityksessämme että koko hoiva-alalla. Työntekijämme lupaavat, että Esperillä olet joka päivä jollekin tärkeä, olet osa ammatillista yhteisöä, jossa kaikkia kunnioitetaan ja pääset vaikuttamaan oman arkesi sujuvuuteen.

Jos tunnet samoin, niin tutustu meihin tarkemmin täällä ja kurkkaa avoimet työpaikkamme täältä. Viedään yhdessä sekä Esperiä että hoiva-alaa eteenpäin.


Back to top