Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia rekrytointi-, työnhaku-, koulutus- ja urapalveluja

TE-toimiston avoimet työpaikat -palvelu on Suomen suurin työnhakusivusto. Järjestämme myös paljon rekrytointitapahtumia. Osassa tapahtumia haetaan työntekijöitä yksittäisen työnantajan palvelukseen ja osa on suurempia rekrytointimessuja, joissa on lukuisia työnantajia rekrytoimassa. Löydät kaikki tulevat rekrytointitapahtumamme täältä.

Työnhaun tueksi tarjoamme sekä pitkäkestoista valmennusta että yksittäisiä luentoja ja webinaareja. Työpolku-valmennuspalvelussa käyt ensin viiden päivän mittaisen työnhakuvalmennuksen, minkä jälkeen palvelu jatkuu yksilöllisen tarpeen mukaan kolme kuukautta. Tutustu myös työnhakuluentoihimme ja työnhaun webinaareihimme.

Ammatillinen työvoimakoulutus on hyvä keino hankkia lisäosaamista. Työvoimakoulutusta järjestetään monelle eri alalle ja osassa koulutuksista voi suorittaa tutkinnon osia. Osa työvoimakoulutuksista on RekryKoulutuksia, joissa tavoitteena on, että työnhakija työllistyy koulutuksen jälkeen mukana olevaan yhteistyöyritykseen. Katso kaikki Uudellamaalla tällä hetkellä haussa olevat työvoimakoulutukset täältä.

Silloin kun työuran suunnan muuttaminen on sinulle ajankohtaista tai tarvitset enemmän apua työnhakuun, niin Urapolku-valmennuspalvelu auttaa. Käyt ensin 15 päivän mittaisen uravalmennuksen, minkä jälkeen palvelu jatkuu yksilöllisen tarpeen mukaan kolme kuukautta. Voit saada meiltä myös ammatinvalinta- ja uraohjausta, jota tarjoavat TE-toimiston omat psykologit.

Tarjoamme tukea myös yrittäjyyden aloittamiseen. Kun harkitset yrittäjyyttä vaihtoehtona, niin voit saada yrittäjäkoulutusta, jota järjestämme työvoimakoulutuksena. Järjestämme myös yksittäisiä yrittäjyysinfoja. Tutustu myös aloittavan yrittäjän palveluihimme, joihin kuuluu muun muassa starttiraha.

Nähdään Kaapelitehtaalla! Tule rohkeasti juttelemaan ja selvittämään, miten voimme auttaa sinua löytämään työn tai uuden suunnan urallesi.


Back to top