UusioUra-tapahtuma livenä vai virtuaalisena

 

UusioUra-tapahtuman h-hetki lähestyy ja tapahtuma alkaa järjestelyjen puolesta olla valmis estradille tuotettavaksi. Näytteilleasettajia on tähän mennessä ilmoittautunut 52 (tutustu lisää täältä https://www.uusioura.fi/naytteilleasettajat/ )  ja ohjelmakin on pientä viimeistelyä vaille valmis (tutustu lisää täältä https://www.uusioura.fi/ohjelma/ ). Kävijöitäkin on ilmoittautunut jo ihan mukavasti. Tapahtuman markkinointi käynnistyy kunnolla tammikuun alkupäivinä. Odotamme tapahtumalle noin 4 000 kävijää.

Korona

Koronapandemia on nyt tuonut tummia pilviä livetapahtumien ylle. Tämä on ollut ikävä yllätys, mutta olemme siihen tässä syksyn mittaan jo varautuneet. Nythän eletään taas sulkutilassa, joka kestää 18.01. saakka. Mitä sen jälkeen tapahtuu sitä ei varmaan kukaan vielä tiedä.

Olemme varautuneet tekemään tapahtumasta virtuaalisen version, jos tapahtuman tuottaminen livenä on epävarmaa. Teemme päätöksen kummalla versiolla mennään 10.01. alkavalla viikolla. Toivottavasti silloin nähdään tilannetta selkeämmin.

Virtuaalinen vaihtoehto

Kun lähdin tekemään tätä tapahtumaa viime talvena, monet sanoi, että tälle kohderyhmälle pitää ehdottomasti olla livetapahtuma ja jotenkin itsekin uskoin näin. Nyt kun olen tuottanut myös virtuaalista versiota, olen tullut siihen tulokseen, että minä itsekin olen sortunut ennakkoluuloihin meidän ikäryhmää kohtaan.  Jos tähän virtuaalitapahtumaan joudutaan menemään, niin tämähän tarjoaa meille loistavan paikan todistaa, että emme ole digivastaisia vaan osaamme toimia ja käyttää digitaalisia palveluita siinä missä nuoremmatkin. Täten toivon, että tulette joukolla mukaan myös virtuaalitapahtumaan.  Tämä on hyvä paikka kumota ennakkoluuloja meidän ikäryhmän osaamisesta ja työkyvystä. Me tiedämme, että ikä ei ole este.

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä https://beta.oppia.fi/registration?voucher=MNAF9YTR&campaign=OSALLISTUJA&private=1

Kannattaa seurata tapahtuma edistymistä nettisivuilla. Tiedotamme siellä millä versiolla tapahtuma tullaan tuottamaan.  www.uusioura.fi

Toivottavasti nähdään tapahtumassa livenä tai verkon kautta.

Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!

Riitta Rouhiainen

tapahtuman tuottaja


Back to top