Tapahtuman näytteilleasettajat ja heidän tarjonta (virtuaalinen tapahtuma):

                           Yritykset (työpaikat/yrittäjyys):

 

Duunitori: Suomen suurimmassa työnhakupalvelussa löydät kaikki avoimet työpaikat ja arvokkaat vinkit työnhakuun. Tutustu kattavaan työnhakuoppaaseen, löydä oma unelma-ammattisi Duunitestin avulla tai laita Duunivahti töihin puolestasi ja nappaa sinua kiinnostavat työpaikkailmoitukset heti tuoreeltaan. https://duunitori.fi/

HOK-Elanto: Tarjoaa työtä lukuisissa toimipisteissään esimerkiksi kaupoissa ja ravintoloissa yli 6000 työntekijälle. HOK-Elanto on osa S-ryhmää.

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala: HUSissa olet elämäntyössä. Me kohtaamme niin potilaan kuin toisemme yksilöllisesti, yhdenvertaisesti ja ystävällisesti. Meillä tehdään sekä pitkiä uria, tärkeitä kasvupolkuja että lyhyempiä ammatillisia jaksoja. Toimimme Uudenmaan alueella. Haemme laitoshuoltajia, palvelutyöntekijöitä ja ravitsemistyöntekijöitä.

Kierrätyskeskus

K-ryhmä: Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista tekemistä, monenlaisissa tehtävissä sekä mahdollisuuden kehittyä osaamisesi mukaan. Meillä on työtä tarjolla erilaisille kaupan alan työntekijöille, asiantuntijoille sekä toimihenkilöille.

Mehiläinen: Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri ammattiryhmille sosiaali- ja terveysalan liiketoiminta-alueilla sekä konsernin tukipalveluissa ympäri Suomea.

Op Helsinki: Etsimme tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin finanssialan tehtäviin OP Helsingin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla.

Rekrytointi.com: Autamme työnhakijoita uudelle uralle Rekrytointi.com-urapalvelun ja Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Tapahtumassa annamme vinkkejä, miten löydät töitä, erotut työnhaussa eduksesi ja tulet löydetyksi. Rekrytointi.com on helpoin tapa löytää töitä.

R-kioski: Tarjoamme uusia uramahdollisuuksia kioskiyrittäjänä ympäri Suomen. Valmennamme sinut Ärrä-yrittäjyyteen ja tarjoamme kattavat tukipalvelut yrittäjyytesi aikana. Yrittäjäksi pääset matalalla kynnyksellä, kysy lisää!

Suomen Franchising yhdistys: Tarjoamme tietoa franchising yrittämisestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Talent Insights/Pietarsaaren Seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy:

Taloasema: Haemme uusi isännöintiyrittäjiä! Taloasema-yrittäjyys ei edellytä aikaisempaa kokemusta isännöinnistä tai yrittäjyydestä. Taloasema-ketjussa toimii jo lähes 50 yrittäjää yli 30 paikkakunnalla. Oletko sinä seuraava? Tutustu meihin etukäteen www.taloasema.fi ja tule tapaamaan UusioUra-tapahtumaan!

                      Oppilaitokset:

Axxell: Tutkinto on valttia työmarkkinoilla! Axxellissa voit opiskella ammattiin joustavasti monella alalla sekä suomeksi että ruotsiksi. Meillä on myös maahanmuuttajille suunnattua ammatillista koulutusta. Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella uutta ja vaihtaa uraa!

Careeria: Meillä on yli 80 ammatillista tutkintoa ja 20 toimialaa, lisäksi mm rekrytointikoulutuksia. Opiskella voit pääkaupunkiseudulla, Itä-Uudellamaalla ja teoriaopintoja monesti myös verkossa. Mietitään yhdessä, millainen osaaminen ja koulutus tukee tulevaisuuden urasuunnitelmiasi.

Haaga Helia

Helsingin Yliopisto: Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen päivittämiseen ja laajentamiseen. Meiltä löydät kaikille avoimia yliopisto-opintoja, täydennyskoulutusta sekä ammatillisia jatkokoulutuksia. Tarjolla on yli tuhat kurssia tai laajempaa opintokokonaisuutta kymmeniltä eri tieteenaloilta, ja opintoja alkaa ympäri vuoden. Opiskella voit joustavasti työn ohessa.

Perho Liiketalousopisto:  Meillä voit opiskella matkailu-, ravintola- ja liiketoiminnan aloilla. Tarjolla on perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja Viinikoulu Perho PROssa on tarjolla eritasoisia viinikoulutuksia. Mietitään yhdessä, millaisen uran haluat tulevaisuudessa tehdä!

Stadin AO: Meillä voit kehittää osaamistasi ja opiskella työelämälähtöisesti. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja halutessasi voit opiskella vain tarvittavan tutkinnon osan. Kun haluat yhdistää työnteon ja opiskelun, oppisopimus on sopiva vaihtoehto. Tule tutustumaan monipuolisiin koulutusvaihtoehtoihimme!

Suomen Diakoniaopisto: Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Tarjoamme tukea monenlaisiin koulutus- ja rekrytointitarpeisiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Taitotalo: Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020.  Koulutamme rohkeita työelämän osaajia. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen täydennyskoulutusta.

Työllisyysrahasto

                Julkinen sektori, liitot, säätiöt:

Ammattiliitto Pro

Eläketurvakeskus (ETK): Kun vaihdat työtä, harkitset yrittäjyyttä tai kohtaat muutoksia, on olennaista, että eläkekertymäsi  on kunnossa ja tiedät eläke-eduistasi. UusioUrassa, ja aina muulloinkin, neuvoja omaan työeläketurvaasi antaa Eläketurvakeskus.

Espoon kaupunki/Työllisyys Espoo: Espoon kaupungin työllisyyspalvelut neuvoo espoolaisia työnhakijoita työnhaussa, urasuunnittelussa ja kouluttautumiskysymyksissä. Tule juttelemaan – etsitään yhdessä sinulle sopiva reitti työelämään.

Espoon kaupunki /Espoonrekry: Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Helsingin työllisyyspalvelut: Meillä työnhakijat, koulutustarjonta ja työnantajat kohtaavat toisensa paremmin. Tuotamme vaikuttavaa, yksilöllistä ja ihmistä lähellä olevaa työllisyyspalvelua. Tule keskustelemaan henkilökohtaisesti työllisyyspalveluiden työntekijöiden kanssa ja saat apua ja tukea omaan tilanteeseesi.

Uudenmaan TE-toimisto: Me olemme valmiina auttamaan sinua erilaisissa työnhakuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme työnhakuvalmennusta, ammatinvalinta- ja uraohjausta, webinaareja ja muita palveluja tilanteesi tueksi. Etsitään yhdessä uusi työpaikkasi!.

Yrittäjäkassa: Yritä rohkeasti – me turvaamme selustasi. Tee kuten yli 30 000 muuta yrittäjää ennen sinua ja vakuuta itsesi Yrittäjäkassassa yritystoiminnan päättymisen varalta!

 

Back to top