Tapahtuman näytteilleasettajat ja heidän tarjonta 04.02.2020:

Alina Hoivatiimi: Haemme sairaanhoidollisen koulutuksen saaneita henkilöitä Alina Hoivatiimiin yrittäjiksi (franchising) sekä työntekijöitä pääkaupunkiseudun yrityksiin. 

Ammattiliitto Pro: Tukea työnhakuun, urasuunnitteluun ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Ammattiopisto Live | Live Palvelut: Tukea erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, kouluttamiseen ja kuntouttamiseen. Tavoitteenamme on etsiä jokaiselle yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään.

Amiko Vantaa Oy: Kauttamme työllistyvät erityisesti logistiikan, tuotannon, elintarvikealan, kaupanalan ja rakennusalan osaajat. Työpaikkoja on tarjolla laaja-alaisesti harjoittelijapaikasta ylimpään johtotehtävään.

Attendo Tarjolla monipuolisia työtehtäviä hoiva-alan ammattilaisille ympäri Suomea. Jos tunnet kutsumusta toimia ihmisten hyvinvoinnin eteen ja vastuu sekä itsenäinen työ motivoivat sinua, lue lisää: attendo.fi.

Axxell: Axxellissa voi opiskella ammattiin monella alalla, meillä on myös monta maahanmuuttajille suunnattua ammatillista koulutusta. I Axxell kan du studera inom många branscher, vi har också yrkesutbildning som är riktad till invandrare.

Bookers Group: Vakuutusalan ajanvaraajia Espanjaan tai Suomeen!

Careeria: Meillä voit kasvattaa osaamistasi ja kehittää ammattitaitoasi käytännönläheisissä koulutuksissa. Opiskelu on joustavaa ja monimuotoista. Tarjolla on 80 tutkintoa yli 20 koulutusalalla sekä syventävää täydennyskoulutusta.

Eezy:  Suomen monipuolisin työelämän toimija, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle. Olemme helposti saatavilla urasi käänteissä, etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, vakituista työtä, lisäansioita elämiseen, vauhtia urakehitykseesi tai vapautta toteuttaa omia unelmiasi. www.eezygroup.fi

Eläketurvakeskus: Tarjoaa tietoa ja neuvoja eläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa. On valintasi sitten työssä jatkaminen pidempään, yrittäjyys tai freetyö, osa-aikatyö tai osittainen eläke, eläketurvan karttuminen eri tilanteissa kannattaa ottaa huomioon. Työeläke.fi

Esperi Care: Tarjoamme työpaikkoja hoiva- ja hoitokodeissamme, jotka on suunnattu mm. ikäihmisille, mielenterveys-/ päihdekuntoutujille ja kehitysvammaisille.  Työllistämme pääasiassa sosiaali- ja terveysalan osaajia erilaisiin tehtäviin.

Espoon kaupunki: Tarjoamme tietoa Espoon työpaikoista ja ohjausta sekä neuvontaa paikkojen haun suhteen.

Eteva: Tarjoamme vierailijoille sosiaali ja terveydenhuollon työpaikkoja kehitysvamma-alalla. Etevassa on mahdollisuus toimia kehitysvammaisten asumispalveluissa, päivätoiminnassa sekä työtoiminnassa.

Gainer: Etsimme myyjiä erilaisiin projekteihin, jota voi tehdä vakituisesti tai joustavasti omien menojen mukaan – toimistolla tai vaikka etänä kotona. www.gainer.fi

Hedengren: Haemme myynnin ammattilaisia sekä palkkasuhteeseen, että itsenäiseksi yrittäjäksi. Tarjoamme työnohella suoritettavan koulutuksen myynnin ammattilaiseksi. Avoimet työpaikkamme https://ura.hedengrendirect.fi/

Helsingin Evankelinen kansanopisto (HEO): Aikuisten digikoulutusta. Päätelaitteiden käyttöä, verkossa toimimista, tiedonhakua, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden hyödyntämistä.

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut: Henkilökohtaista neuvontaa työnhakuun liittyen.

Helsingin seudun kesäyliopisto: Kaikille avointa korkeakouluopetusta, täydennyskoulutuksia, tieto- ja viestintätekniikkaa, elämänhallintaa ja hyvinvointia. Kesäyliopistossa opiskellaan ympärivuoden. Inspiroidu opiskelusta! www.kesäyliopisto.fi

HKL: Haemme erityisesti raitiovaunu- ja metrojunankuljettajia kesällä alkaville kuljettajakoulutuksille, koulutamme sinut ammattiin. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.”

Humak: Kulttuurituottajan, tulkin ja yhteisöpedagogin opintoja

HUS: Tarjoamme paljon töitä eri toimialoilta esim. osastonsihteeri, tietohallinnon sovellussuunnittelija (asiantuntija), projektipäällikkö ja asiakastukihenkilö. Logistiikkayksikössä logistiikkatyöntekijä ja hoitologistikko.

IKEA: Olemme monimuotoinen joukko maanläheisiä ja mutkattomia ihmisiä, joille kodinsisustus on yhteinen intohimo. Meitä yhdistää ja inspiroi sama visio: luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille.  Avoimet työpaikat löydät IKEA-nettisivuilta www.ikea.fi/työpaikat

Joiku of Life: Työpaikkoja eläkeiän lähestyessä ja sen jälkeen.

Jyväskylän Yliopisto: JYU avoimessa voit aloittaa yliopisto-opintosi jo tänään ja opiskella verkon välityksellä  eri oppiaineita aina kauppatieteistä kasvatusalaan, psykologiasta sosiaalityöhön.  Tarjoamme myös lähiopetusta Helsingissä.  Voit varata UusioUra -tapahtumaan henkilökohtaisen ohjausajan (ks. http://r.jyu.fi/BKj).

Kajon: Taksinkuljettajia

Kierrätyskeskus: Tule tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin myymälätoiminnoissamme. Tarjolla on myös esimiestason tehtäviä! Meillä jokainen saa mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Kotipizza: Meillä on noin 300 franchising yrittäjää ympäri Suomen. Olemme Suomen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju.  Haemme yrittäjiä (franchising) ja työntekijöitä ravintoloihin. Uratarinoita https://www.kotipizza.fi/franchise

K-ryhmä: Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Meillä on paljon erilaisia asiantuntijoita ja ammattilaisia töissä. Katso avoimet työpaikat Kesko.fi-sivulta: https://www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Mehiläinen: Haemme sosiaali- ja terveysalan osaajia monipuolisiin tehtäviin.

Nobina: Haemme linja-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle asiakaspalvelutehtäviin. Saat alalle tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

Omnia: Meillä kehität niin ammatillista osaamistasi kuin johtamis- ja esimiestaitojasi sekä vahvistat yrittäjyysvalmiuksiasi. Voit kouluttautua uuteen ammattiin tai päivittää aiemmin hankkimaasi osaamista – tapoja on useita.

OP Helsinki: Etsimme tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin finanssialan tehtäviin OP Helsingin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla.

Palvelualojen ammattiliitto PAM: Pamin urapalvelu tarjoaa tukea ja sparrausta työnhakuun.

Perho Liiketalousopisto: Ammatillinen täydennyskoulutus, aikuiskoulutuksen mahdollisuudet Perho PROssa.

Pietarsaaren Seutu ja Kristiinankaupunki: Meillä on tarjolla työtä sekä hienot puitteet elämälle. Tervetuloa tutustumaan merenrantaseutujemme mahdollisuuksiin! www.pietarsaarenseutu.fi ja www.kristinestad.fi/etusivu

Rekrytointi.com: Palvelustamme löydät avoimia työpaikkoja ja koulutuksia ympäri Suomea sekä kansainvälisiä työmahdollisuuksia. Kirjaudu Rekrytointi.com Osaajapankkiin ja anna  työnantajien löytää sinut! Tavataan tapahtumassa!

R-Kioski: Haemme R-yrittäjiä toiminnassa oleviin R-kioskeihin franchise-periaatteella. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa yrittäjäunelmasi matalalla alkurahoituksella ja ketjun vahvalla tuella. Avoimet kauppapaikat löydät osoitteesta www.r-kioski.fi/kauppiaaksi.

Saranen Consulting: Uudistaa monialaisesti yritysten osaamista ja vauhdittaa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Tarjoamme työnhakijoille väylän uusille urille rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta ja tuemme onnistunutta työnhakua myös uravalmennuksen keinoin.

Sodexo: Haemme työntekijöitä ravintola-alan tehtäviin, aulapalveluihin ja siivoustehtäviin. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

SOL Palvelut Oy: Siivous-, turvallisuus-, toimitila- pesula- ja kiinteistöpalvelut

SOL Henkilöstöpalvelut Oy: Haemme osaajia eri aloille: logistiikka, teollisuus, rakentaminen.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto: Tapahtumassa tulemme kertomaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista ja mm. rahallisista tuista.

Subway: Ketjun laajentuessa, haemme uusia Subway® Franchise yrittäjiä. Lue lisää www.leipätyössä.f

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry: Tule juttelemaan uraohjauksesta työpaikalla ja muusta työelämän kehittämisestä ständillemme.

Suomen Franchising yhdistys: Tarjoamme tietoa franchising yrittämisestä. Yhdistys edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa sekä lisää tietoutta franchisingista.

 Suomen Moneta:  Monetalla myydään keräilyrahoja ja kokoelmia vakituisille asiakkaillemme. Välität monipuolista tietoa valikoimistamme ja tarjoat kuulijoille juuri heitä kiinnostavia keräilykohteita.  Saat meiltä tehtävään kunnon perehdytyksen, mukavan työpaikan kannustavassa myyntitiimissä ja erinomaiset työsuhde-edut.

Suomen ympäristöopisto SYKLI: Tarjoamme tutkintoon valmistavaa koulutusta, yrityksille räätälöityjä koulutuksia, konsultointia ja työvoimakoulutuksia kestävän kehityksen teemoissa. https://sykli.fi/koulutukset/rekrytoivat-koulutukset/

SYT (Suomen Yrittäjien työttömyyskassa): Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. SYT-kassa on yrittäjien oma työttömyyskassa, jonka toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Taksivalo Oy: Tarjoamme töitä taksinkuljettajille, sekä inva- että henkilöautoilla. Tarjolla  koko- ja osa-aikaista työtä.

Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu ja FITech-verkostoyliopisto: Täydennyskoulutustoimijat vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla maksuttomia ratkaisuja oman osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa koulutusvaihtoehdoista!

The Social Burger Joint Oy: Welcome to the Burgerhood!  Haemme yrittäjiä (franchising) ja työntekijöitä ravintoloihin. Lue lisää Burgerhood -yrittäjyydestä täältä: https://burgerjoint.fi/ryhdy-yrittajaksi/

TSW Group: Taksinkuljettajia.

TTS Työtehoseura: Tervetuloa keskustelemaan opiskeluvaihtoehdoista ja työllistymisestä logistiikan alalle linja-autonkuljettajan tehtäviin. Meillä tehdään ammattilaisia.

Työväen Sivistysliitto TSL ry: Tule juttelemaan uraohjauksesta työpaikalla ja muusta työelämän kehittämisestä ständillemme.

Uudenmaan TE-palvelut: Kerromme monipuolisista rekrytointi-, työnhaku-, koulutus- ja urapalveluistamme: avoimet työpaikat, rekrytointitapahtumat, työnhakuvalmennus, -luennot ja -webinaarit, ammatillinen työvoimakoulutus, uravalmennus, ammatinvalinnanohjaus, yrittäjäkoulutus ja aloittavan yrittäjän palvelut.

Validia: Tarjoamme työpaikkoja pääsääntöisesti lähihoitajille, henkilökohtaisille avustajille ja sairaanhoitajille. 

Vantaan kaupunki: Tule hakemaan ohjausta, vinkkejä työnhakuun sekä ohjausta cv:n tekoon. Ota oma cv mukaan!

Viking Line: Haetaan ravintola-, keittiö-, siivous- ja viihdehenkilökuntaa. Jonkin verran vakituisia paikkoja on tarjoilla mutta enimmäkseen keikkaluontoista työtä.

 

 

 

Back to top