Tapahtuman näytteilleasettajat ja heidän tarjonta:

                           Yritykset (työpaikat/yrittäjyys):

Akson Hoivapalvelu

Alina-ketju: Valtakunnallinen Alina-ketju tarjoaa laatusertifioituja kotihoivapalveluja. Alina-ketjuun kuuluu lähes 35 yritystä ympäri Suomea ja olemme osa pohjoismaista Norlandia hyvinvointikonsernia. Tarjoamme merkityksellistä työtä kotihoidon parissa sekä monipuolisissa kotityöpalvelun tehtävissä.

Hedengren Direct (Oy Hedengren Direct Ab): Haluatko sinä olla osa tiimiämme, joka auttaa asiakkaita ratkaisemaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ongelmia? Tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet sekä ison konsernin tuomat edut. Tutustu meihin ja hae mukaan!

HOK-Elanto: Tarjoaa työtä lukuisissa toimipisteissään esimerkiksi kaupoissa ja ravintoloissa yli 6000 työntekijälle. HOK-Elanto on osa S-ryhmää.

HUS

Kiinteistömaailma: Aika uudelle? Tervetuloa siihen välittävämpään ketjuun. Kiinteistömaailma hakee vahvistusta menestyviin joukkueisiinsa ympäri Suomen.

Kierrätyskeskus

K-ryhmä: Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista tekemistä, monenlaisissa tehtävissä sekä mahdollisuuden kehittyä osaamisesi mukaan. Meillä on työtä tarjolla erilaisille kaupan alan työntekijöille, asiantuntijoille sekä toimihenkilöille.

Live-säätiö: Teemme työtä, että mahdollisimman moni pystyisi toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Me koulutamme, kuntoutamme ja valmennamme yksilöasiakkaamme täältä töihin. Tarjoamme ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen ja työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita.

Mehiläinen: Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri ammattiryhmille sosiaali- ja terveysalan liiketoiminta-alueilla sekä konsernin tukipalveluissa ympäri Suomea.

Nordic Moneta

Op Helsinki: Etsimme tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin finanssialan tehtäviin OP Helsingin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla.

Rekrytointi.com: Autamme työnhakijoita uudelle uralle Rekrytointi.com-urapalvelun ja Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Tapahtumassa annamme vinkkejä, miten löydät töitä, erotut työnhaussa eduksesi ja tulet löydetyksi. Rekrytointi.com on helpoin tapa löytää töitä.

R-kioski

Sodexo

Suomen Franchising yhdistys: Tarjoamme tietoa franchising yrittämisestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy: Rekrytoimme uusia franchising-yrittäjiä siivoukseen ja kiinteistöhuoltoon. Tarjoamme ison ketjun tuen, valmiin asiakaskunnan ja varman liikevaihdon.

Taksiagentit

Taloasema

Validia

Verohallinto: Suomalainen hyvinvointi luodaan yhdessä, ja meillä on siinä tärkeä rooli. Keräämme yhteiskunnan käyttöön verotuloja vuosittain yli 60 miljardia euroa. Tule meille töihin!

                      Oppilaitokset:

Axxell: Tutkinto on valttia työmarkkinoilla! Axxellissa voit opiskella ammattiin joustavasti monella alalla sekä suomeksi että ruotsiksi. Meillä on myös maahanmuuttajille suunnattua ammatillista koulutusta. Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella uutta ja vaihtaa uraa!

Careeria: Meillä on yli 80 ammatillista tutkintoa ja 20 toimialaa, lisäksi mm rekrytointikoulutuksia. Opiskella voit pääkaupunkiseudulla, Itä-Uudellamaalla ja teoriaopintoja monesti myös verkossa. Mietitään yhdessä, millainen osaaminen ja koulutus tukee tulevaisuuden urasuunnitelmiasi.

Haaga Helia

Helsingin Evankelinen Kansanopisto (HEO): Työelämän digitaidot. Päätelaitteiden käyttöä, verkossa toimimista, tiedonhakua, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden hyödyntämistä.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Helsingin Yliopisto: Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen päivittämiseen ja laajentamiseen. Meiltä löydät kaikille avoimia yliopisto-opintoja, täydennyskoulutusta sekä ammatillisia jatkokoulutuksia. Tarjolla on yli tuhat kurssia tai laajempaa opintokokonaisuutta kymmeniltä eri tieteenaloilta, ja opintoja alkaa ympäri vuoden. Opiskella voit joustavasti työn ohessa.

Humak

Jyväskylän yliopisto

Laurea: Laurea on kuudella kampuksella Uudellamaalla sijaitseva ammattikorkeakoulu, jossa itsensä kehittäminen, oman osaamisen laajentaminen ja uuden oppiminen ovat keskiössä. Tarjoamme eri alojen AMK- ja YAMK-koulutuksia.

Omnia

Perho Liiketalousopisto:  Meillä voit opiskella matkailu-, ravintola- ja liiketoiminnan aloilla. Tarjolla on perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja Viinikoulu Perho PROssa on tarjolla eritasoisia viinikoulutuksia. Mietitään yhdessä, millaisen uran haluat tulevaisuudessa tehdä!

Stadin AO: Meillä voit kehittää osaamistasi ja opiskella työelämälähtöisesti. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja halutessasi voit opiskella vain tarvittavan tutkinnon osan. Kun haluat yhdistää työnteon ja opiskelun, oppisopimus on sopiva vaihtoehto. Tule tutustumaan monipuolisiin koulutusvaihtoehtoihimme!

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Ympäristöopisto SYKLI: Tarjoamme tutkintoon valmistavaa koulutusta, yrityksille räätälöityjä koulutuksia, työnhakijoille ympäristöalan F.E.C. -koulutuksia, konsultointia ym.

Taitotalo: Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020.  Koulutamme rohkeita työelämän osaajia. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen täydennyskoulutusta.

Tampereen Ammattikorkeakoulu: Tarjoamme maksuttomia ratkaisuja oman osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen. Tarjoamme myös uraneuvontaa, jossa asiakas pääsee pohtimaan omaa osaamistaan, tavoitteitaan ja toiveitaan. Uraneuvonta tukee kaiken ikäisiä työelämän, tulevaisuuden ja osaamisen murroksessa.

Työllisyysrahasto

                Julkinen sektori, liitot, säätiöt:

Ammattiliitto Pro

Eläketurvakeskus (ETK)

Espoon kaupunki

Espoon rekry

Helsingin työllisyyspalvelut: Meillä työnhakijat, koulutustarjonta ja työnantajat kohtaavat toisensa paremmin. Tuotamme vaikuttavaa, yksilöllistä ja ihmistä lähellä olevaa työllisyyspalvelua. Tule keskustelemaan henkilökohtaisesti työllisyyspalveluiden työntekijöiden kanssa ja saat apua ja tukea omaan tilanteeseesi.

Uudenmaan TE-palvelut

Yrittäjäkassa: Yritä rohkeasti – me turvaamme selustasi. Tee kuten yli 30 000 muuta yrittäjää ennen sinua ja vakuuta itsesi Yrittäjäkassassa yritystoiminnan päättymisen varalta!

 

Back to top