UUSIOURAN VIRTUAALIVERSIO TAPAHTUMASTA 08.02.2022

Tässä tarjous koskien UusioUra-tapahtuman virtuaalista vaihtoehtoa, jos koronapandemia estää livetapahtuman tekemisen. Päätös virtuaalitapahtuman käyttöön otosta tehdään noin 1 kuukausi ennen tapahtumaa.

Virtuaalitapahtumassa on 2 eri kokoista ständiä:

Versio 1.

 • iso logonäkyvyys näytteilleasettajalistauksessa
 • lyhyt kuvaus mitä tarjoaa tapahtuman kävijöille
 • upotettavat/ladattavat materiaalit (video, pp-esitys, pdf)
 • verkostoitumistila/ryhmäkeskustelu videon kautta
 • chat yhteys ja one to one videopuhelut
 • mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja
 • yhteydenottolomake (jätä yhteystiedot)
 • mielipidemittaukset/kyselyt

Hinta 1.250 €+ alv 24 %

Versio 2.

 • pieni logonäkyvyys näytteilleasettajalistauksessa
 • lyhyt kuvaus mitä tarjoaa tapahtumassa
 • ladattavat materiaalit (pdf, pp-esitys)
 • huonekohtainen chat yhteys

Hinta 627 € + alv 24 %

Virtuaalitapahtuma auki 1 kk tapahtuman jälkeen kaikille.

Tapahtuman materiaalit täytyy toimittaa alihankkijalle viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa.

Laskutus viikko tilauksesta. Maksuehto 14 päivää.

 

UusioUran tilausehdot 08.02.2022 tapahtumaan

a.) UusioUra on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoi Markkinointi Bravuuri Oy, joka toimii myös tapahtumien vastuullisena tuottajana.
b.) Tilauksen vahvistamalla näytteilleasettaja sitoutuu osallistumaan tapahtumaan sekä maksamaan tilatun osaston ja lisäkalusteet. Kaikkiin hinnaston hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Uusiouran tuottajalla on oikeus hylätä tilausvahvistus.
c.) Näytteilleasettajalla on oikeus tuoda ns. sivunäytteilleasettajia osastolleen etukäteen UusioUran myyjälle ilmoittamalla.
d.) UusioUran tuottajalla on oikeus olla hyväksymättä näytteilleasettajaa tai poistaa näyttelyesineet, tuotteet tai palvelut, jotka ovat häiriöksi tai vaaraksi yleisölle tai muille näytteilleasettajille tai vastoin hyvää makua tai lakia. Ensisijaisesti osastolla pitää esitellä avoimia työpaikkoja tai näytteilleasettajan toimintaa, pienimuotoinen myynti saa kattaa enintään kolmasosan osaston/pöydän koosta.
e.) UusioUran tuottaja sijoittaa osastot ja pöydät pohjakarttaan tilausajan, koon ja näytteilleasettajan toimialan perusteella. Tuottaja pyrkii mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon näytteilleasettajan toivomukset osaston sijainnista.
f.) UusiUran tuottaja lähettää näytteilleasettajalle laskun tarjouksessa ilmoitetun periaatteen mukaisesti. Näytteilleasettajalla on oikeus perua tilaus seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen päivämäärästä. Peruutus on tehtävä UusioUran myyjälle sähköpostilla. Jos näytteilleasettaja peruuttaa tilauksen myöhemmin, paikan ja lisäkalusteiden hinta peritään täysimääräisenä. Tilaus on sitova, mikäli se on tehty lähempänä kuin kolmekymmentä (30) vuorokautta ennen tapahtumapäivää.
g.) Näytteilleasettaja vastaa itse tuomansa osaston/kalusteiden pystyttämisestä, purkamisesta ja siivouksesta. Osastoa ei saa tyhjentää tai purkaa ennen sovittua purkamisaikaa.
h.) Näytteilleasettaja on velvollinen korvaamaan osaston/pöydän, rakenteiden ja laitteiden rikkoutumisen messurakentajalle sekä esine- ja henkilövahingot kolmansille osapuolille. UusioUran tuottaja ei vastaa näytteilleasettajan tavaroiden ym. mahdollisesta vahingoittumisesta tai katoamisesta. Näytteilleasettaja vastaa esittämiensä elokuvien, videoiden ym. teosten tekijänoikeuslain edellyttämistä luvista ja maksuista sekä osastolle tuotavien televisioiden/näyttöjen tv-lupamaksuista.
i.) UusioUran tuottaja ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen takia. Ylivoimaisena esteenä (”force majeure”) pidetään esimerkiksi tilan vuokraajasta johtuvaa peruutusta, tulipaloa, pandemiaa, sähkökatkoa, lakkoa, luonnonmullistusta tai muuta vastaavaa tapahtumaa, jota tuottaja ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon tilausvahvistusta vastaanottaessa. Tapahtuman peruuntumisen takia korvaussummana voidaan palauttaa enintään maksettu osastomaksu, mikäli peruuntuminen johtuu tapahtuman tuottajasta.
j. UusioUran tuottaja on ottanut ns. tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutuksen.

Back to top