Kokemus käyttöön!

Yli 45-vuotiaat viihtyvät ja pärjäävät työelämässä erittäin hyvin. Tätä käsitystä tukevat monet tutkimuksetkin ja tämä olisi hyvä näkyä myös tämän ikäryhmän työllistymisessä.  UusioUra -tapahtuma on loistava paikka tavoittaa näitä kokeneita, motivoituneita sekä sitoutuneita työntekijöitä tai opiskelupaikan hakijoita. Tapahtuman kävijät ovat yli 45-vuotiaita niin työttömiä kuin myös työssä käyviä uuden uran hakijoita. Vuoden 2019 tapahtumassa näytteilleasettajat kiittelivät aktiivisia ja työllistymisestä kiinnostuneita kävijöitä. Monet ovat varanneet jo paikan ensivuoden tapahtumaan.

Tapahtuman ohjelmassa käsitellään tämän ikäryhmän työllistymisen haasteita ja etsitään ratkaisuja parempaan työllistymiseen,  mitä kukin voi osaltaan tehdä oman työllistymisen turvaamiseksi, mitä asiat vaikuttavat työllistymiseen. Luvassa innostavaa ja kannustavaa sekä monipuolisesti työllistämistä edistävää ohjelmaa.  Päivän ohjelma tuotetaan pääosin yhteistyökumppaneiden toimesta. Ohjelma.  

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, koska vuoden 2019 -tapahtuma sai erittäin hyvän vastaanoton niin kävijöiltä kuin myöskin näytteilleasettajilta.  Tapahtumalle odotetaan 6000 kävijää.

Tapahtumasta tiedottavat yhteityökumppanit omille sidosryhmilleen, kuten tehtiin viime vuonnakin.  Tapahtuma tulee saamaan runsaasti viestintää eri kanavissa.  Myös monet yhteiskuntavastuusta kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt tulevat tiedottamaan tapahtumasta omissa kanavissaan.

Tervetuloa työllistämään Suomea!

Vuoden 2020 tapahtumassa on 16 yritystä tukemassa tapahtumaa taloudellisesti.

Pääsponsorit ja yhteistyökumppanit I-taso:

Sponsorit ja yhteistyökumppanit II-taso:

Tapahtumaa tukivat myös viestinnällä monet yritykset.

Totta se on

Yli 45-vuotiaat pärjäävät ja viihtyvät työelämässä hyvin. Tämän kokemusperäisen väitteen tueksi löytyy tutkittua tietoa.

Lue lisää

Back to top