Kokemus käyttöön!

Yli 45-vuotiaat viihtyvät ja pärjäävät työelämässä erittäin hyvin. Tätä käsitystä tukevat monet tutkimuksetkin. UusioUra -tapahtuma on loistava paikka tavoittaa näitä kokeneita, motivoituneita sekä sitoutuneita työntekijöitä tai opiskelupaikan hakijoita. Tapahtuman kävijät ovat keski-ikäisiä tai sitä vanhempia niin työttömiä kuin myös työssä käyviä uuden uran hakijoita. Vuosien 2019 ja 2020 tapahtumissa näytteilleasettajat kiittivät aktiivisia ja työllistymisestä kiinnostuneita kävijöitä. Monet ovat varanneet jo paikan ensivuoden 2022 tapahtumaan.

Ensivuoden tapahtuman ohjelmassa käsitellään tämän ikäryhmän työllistymisen haasteita ja etsitään ratkaisuja parempaan työllistymiseen, mitä kukin voi osaltaan tehdä oman työllistymisen turvaamiseksi? mitä asiat vaikuttavat työllistymiseen? Luvassa innostavaa ja kannustavaa sekä monipuolisesti työllistämistä edistävää ohjelmaa.  Päivän ohjelma tuotetaan pääosin yhteistyökumppaneiden toimesta.  Ohjelma.  

Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Vuosien 2019 ja 2020 -tapahtumat saivat erittäin hyvän vastaanoton niin kävijöiltä kuin myöskin näytteilleasettajilta. Tapahtumalle odotetaan nyt 5000 kävijää.

Tapahtumasta tiedottavat yhteistyökumppanit omille sidosryhmilleen, kuten on tehty aiempinakin vuosina. Tapahtuma tulee siis saamaan runsaasti viestintää eri kanavissa. Myös monet yhteiskuntavastuusta kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt tulevat tiedottamaan tapahtumasta omissa kanavissaan.

Tervetuloa työllistämään Suomea!

Pääsponsorit ja pääyhteistyökumppanit vuonna 2020: Ammattiliitto Pro

Sponsorit ja yhteistyökumppanit: Elo, Helsingin Kaupunki/työllisyyspalvelut, Ilmarinen, Uudenmaan TE-toimisto

Tapahtumaa tukevat myös viestinnällä monet yritykset.

Back to top