Tapahtuman näytteilleasettajat ja heidän tarjonta 04.02.2020:

Alina Hoivatiimi: Haemme sairaanhoidollisen koulutuksen saaneita henkilöitä Alina Hoivatiimiin yrittäjiksi (franchising) sekä työntekijöitä pääkaupunkiseudun yrityksiin.

Ammattiliitto Pro

Axxell

Bookers Group: Vakuutusalan ajanvaraajia Espanjaan tai Suomeen!

Careeria

Eezy: Tietoa kevytyrittäjyydestä

Eläketurvakeskus

Esperi Care: Tarjoamme työpaikkoja hoiva- ja hoitokodeissamme, jotka on suunnattu mm. ikäihmisille, mielenterveys-/ päihdekuntoutujille ja kehitysvammaisille.  Työllistämme pääasiassa sosiaali- ja terveysalan osaajia erilaisiin tehtäviin.

Espoon kaupunki: Tarjoamme tietoa Espoon työpaikoista ja ohjausta sekä neuvontaa paikkojen haun suhteen.

Eteva

Gainer

Hedengren

Helsingin Evankelinen kansanopisto (HEO): Aikuisten digikoulutusta. Päätelaitteiden käyttöä, verkossa toimimista, tiedonhakua, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden hyödyntämistä.

Humak: Kulttuurituottajan, tulkin ja yhteisöpedagogin opintoja

HUS

IKEA

Invalidisäätiö: Tukea erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, kouluttamiseen ja kuntouttamiseen. Tavoitteenamme on etsiä jokaiselle yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään.

Joiku of Life: Työpaikkoja eläkeiän lähestyessä ja sen jälkeen.

Jyväskylän Yliopisto: JYU avoimessa voit aloittaa yliopisto-opintosi jo tänään ja opiskella verkon välityksellä  eri oppiaineita aina kauppatieteistä kasvatusalaan, psykologiasta sosiaalityöhön.  Tarjoamme myös lähiopetusta Helsingissä.  Voit varata UusioUra -tapahtumaan henkilökohtaisen ohjausajan (ks. http://r.jyu.fi/BKj).

Kajon: Taksinkuljettajia

Kierrätyskeskus

Kotipizza

Mehiläinen: Haemme sosiaali- ja terveysalan osaajia monipuolisiin tehtäviin.

Nobina: Haemme linja-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle asiakaspalvelutehtäviin. Saat alalle tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

Omnia

OP

Palvelualojen ammattiliitto PAM: Pamin urapalvelu tarjoaa tukea ja sparrausta työnhakuun.

Perho Liiketalousopisto: Ammatillinen täydennyskoulutus, aikuiskoulutuksen mahdollisuudet Perho PROssa.

Pietarsaaren Seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy

Rekrytointi.com: Palvelustamme löydät avoimia työpaikkoja ja koulutuksia ympäri Suomea sekä kansainvälisiä työmahdollisuuksia. Kirjaudu Rekrytointi.com Osaajapankkiin ja anna  työnantajien löytää sinut! Tavataan tapahtumassa!

R-Kioski

Saranen Consulting

Sodexo: Haemme työntekijöitä ravintola-alan tehtäviin, aulapalveluihin ja siivoustehtäviin. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

SOL Palvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Subway

Suomen Franchising yhdistys

Stadin Aikuisoppilaitos Tapahtumassa tulemme kertomaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista ja mm. rahallisista tuista

Taksivalo Oy: Tarjoamme töitä taksinkuljettajille, sekä inva- että henkilöautoilla. Tarjolla  koko- ja osa-aikaista työtä.

Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu ja FITech-verkostoyliopisto: Täydennyskoulutustoimijat vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla maksuttomia ratkaisuja oman osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa koulutusvaihtoehdoista!

Teknologiateollisuus

The Social Burger Joint Oy

TSW Group

TTS Työtehoseura: Tervetuloa keskustelemaan opiskeluvaihtoehdoista ja työllistymisestä logistiikan alalle linja-autonkuljettajan tehtäviin. Meillä tehdään ammattilaisia.

Uudenmaan TE-palvelut: Kerromme monipuolisista rekrytointi-, työnhaku-, koulutus- ja urapalveluistamme: avoimet työpaikat, rekrytointitapahtumat, työnhakuvalmennus, -luennot ja -webinaarit, ammatillinen työvoimakoulutus, uravalmennus, ammatinvalinnanohjaus, yrittäjäkoulutus ja aloittavan yrittäjän palvelut.

Viking Line:  Haetaan ravintola-, keittiö-, siivous- ja viihdehenkilökuntaa. Jonkin verran vakituisia paikkoja on tarjoilla mutta enimmäkseen keikkaluontoista työtä.

VMP Oyj: Tarjoamme satoja avoimia työpaikkoja koko Suomen laajuudella kaikilta toimialoilta. Kauttamme löydät kaikki joustavan työelämän tulevaisuuden työpaikat lyhytkestoisista keikkaduuneista aina pidempiin suorarekrytointeihin.

 

 

Back to top