Tapahtuman näytteilleasettajat ja heidän tarjonta 04.02.2020:

Alina Hoivatiimi: Haemme sairaanhoidollisen koulutuksen saaneita henkilöitä Alina Hoivatiimiin yrittäjiksi (franchising) sekä työntekijöitä pääkaupunkiseudun yrityksiin.

Ammattiliitto Pro

Ammattiopisto Live | Live Palvelut: Tukea erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, kouluttamiseen ja kuntouttamiseen. Tavoitteenamme on etsiä jokaiselle yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään.

Axxell: Axxellissa voi opiskella ammattiin monella alalla, meillä on myös monta maahanmuuttajille suunnattua ammatillista koulutusta. I Axxell kan du studera inom många branscher, vi har också yrkesutbildning som är riktad till invandrare.

Bookers Group: Vakuutusalan ajanvaraajia Espanjaan tai Suomeen!

Careeria:

Eezy:  Suomen monipuolisin työelämän toimija, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle. Olemme helposti saatavilla urasi käänteissä, etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, vakituista työtä, lisäansioita elämiseen, vauhtia urakehitykseesi tai vapautta toteuttaa omia unelmiasi. www.eezygroup.fi

Eläketurvakeskus: Tarjoaa tietoa ja neuvoja eläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa. On valintasi sitten työssä jatkaminen pidempään, yrittäjyys tai freetyö, osa-aikatyö tai osittainen eläke, eläketurvan karttuminen eri tilanteissa kannattaa ottaa huomioon. Työeläke.fi

Esperi Care: Tarjoamme työpaikkoja hoiva- ja hoitokodeissamme, jotka on suunnattu mm. ikäihmisille, mielenterveys-/ päihdekuntoutujille ja kehitysvammaisille.  Työllistämme pääasiassa sosiaali- ja terveysalan osaajia erilaisiin tehtäviin.

Espoon kaupunki: Tarjoamme tietoa Espoon työpaikoista ja ohjausta sekä neuvontaa paikkojen haun suhteen.

Eteva: Tarjoamme vierailijoille sosiaali ja terveydenhuollon työpaikkoja kehitysvamma-alalla. Etevassa on mahdollisuus toimia kehitysvammaisten asumispalveluissa, päivätoiminnassa sekä työtoiminnassa.

Gainer

Hedengren

Helsingin Evankelinen kansanopisto (HEO): Aikuisten digikoulutusta. Päätelaitteiden käyttöä, verkossa toimimista, tiedonhakua, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden hyödyntämistä.

Helsingin seudun kesäyliopisto: Kaikille avointa korkeakouluopetusta, täydennyskoulutuksia, tieto- ja viestintätekniikkaa, elämänhallintaa ja hyvinvointia. Kesäyliopistossa opiskellaan ympärivuoden. Inspiroidu opiskelusta! www.kesäyliopisto.fi

Humak: Kulttuurituottajan, tulkin ja yhteisöpedagogin opintoja

HUS

IKEA: Olemme monimuotoinen joukko maanläheisiä ja mutkattomia ihmisiä, joille kodinsisustus on yhteinen intohimo. Meitä yhdistää ja inspiroi sama visio: luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille.  Avoimet työpaikat löydät IKEA-nettisivuilta www.ikea.fi/työpaikat

Joiku of Life: Työpaikkoja eläkeiän lähestyessä ja sen jälkeen.

Jyväskylän Yliopisto: JYU avoimessa voit aloittaa yliopisto-opintosi jo tänään ja opiskella verkon välityksellä  eri oppiaineita aina kauppatieteistä kasvatusalaan, psykologiasta sosiaalityöhön.  Tarjoamme myös lähiopetusta Helsingissä.  Voit varata UusioUra -tapahtumaan henkilökohtaisen ohjausajan (ks. http://r.jyu.fi/BKj).

Kajon: Taksinkuljettajia

Kierrätyskeskus:

Kotipizza:

K-ryhmä: Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Meillä on paljon erilaisia asiantuntijoita ja ammattilaisia töissä. Katso avoimet työpaikat Kesko.fi-sivulta: https://www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Mehiläinen: Haemme sosiaali- ja terveysalan osaajia monipuolisiin tehtäviin.

Nobina: Haemme linja-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle asiakaspalvelutehtäviin. Saat alalle tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

Oy Nordic Moneta Ab:  Monetalla myydään keräilyrahoja ja kokoelmia vakituisille asiakkaillemme. Välität monipuolista tietoa valikoimistamme ja tarjoat kuulijoille juuri heitä kiinnostavia keräilykohteita.  Saat meiltä tehtävään kunnon perehdytyksen, mukavan työpaikan kannustavassa myyntitiimissä ja erinomaiset työsuhde-edut.

Omnia:

OP Helsinki: Etsimme tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin finanssialan tehtäviin OP Helsingin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla.

Palvelualojen ammattiliitto PAM: Pamin urapalvelu tarjoaa tukea ja sparrausta työnhakuun.

Perho Liiketalousopisto: Ammatillinen täydennyskoulutus, aikuiskoulutuksen mahdollisuudet Perho PROssa.

Pietarsaaren Seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy

Rekrytointi.com: Palvelustamme löydät avoimia työpaikkoja ja koulutuksia ympäri Suomea sekä kansainvälisiä työmahdollisuuksia. Kirjaudu Rekrytointi.com Osaajapankkiin ja anna  työnantajien löytää sinut! Tavataan tapahtumassa!

R-Kioski: Haemme R-yrittäjiä toiminnassa oleviin R-kioskeihin franchise-periaatteella. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa yrittäjäunelmasi matalalla alkurahoituksella ja ketjun vahvalla tuella. Avoimet kauppapaikat löydät osoitteesta www.r-kioski.fi/kauppiaaksi.

Saranen Consulting: Uudistaa monialaisesti yritysten osaamista ja vauhdittaa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Tarjoamme työnhakijoille väylän uusille urille rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta ja tuemme onnistunutta työnhakua myös uravalmennuksen keinoin.

Sodexo: Haemme työntekijöitä ravintola-alan tehtäviin, aulapalveluihin ja siivoustehtäviin. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokoaikaisia.

SOL Palvelut Oy:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy:

Subway:

Suomen Franchising yhdistys:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto: Tapahtumassa tulemme kertomaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista ja mm. rahallisista tuista

SYT (Suomen Yrittäjien työttömyyskassa):

Taksivalo Oy: Tarjoamme töitä taksinkuljettajille, sekä inva- että henkilöautoilla. Tarjolla  koko- ja osa-aikaista työtä.

Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu ja FITech-verkostoyliopisto: Täydennyskoulutustoimijat vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla maksuttomia ratkaisuja oman osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa koulutusvaihtoehdoista!

The Social Burger Joint Oy:

TSW Group:

TTS Työtehoseura: Tervetuloa keskustelemaan opiskeluvaihtoehdoista ja työllistymisestä logistiikan alalle linja-autonkuljettajan tehtäviin. Meillä tehdään ammattilaisia.

Uudenmaan TE-palvelut: Kerromme monipuolisista rekrytointi-, työnhaku-, koulutus- ja urapalveluistamme: avoimet työpaikat, rekrytointitapahtumat, työnhakuvalmennus, -luennot ja -webinaarit, ammatillinen työvoimakoulutus, uravalmennus, ammatinvalinnanohjaus, yrittäjäkoulutus ja aloittavan yrittäjän palvelut.

Validia:

Viking Line:  Haetaan ravintola-, keittiö-, siivous- ja viihdehenkilökuntaa. Jonkin verran vakituisia paikkoja on tarjoilla mutta enimmäkseen keikkaluontoista työtä.

 

 

 

Back to top