Blogi

Hymysi arvoinen Turva ei katso ikää

Me Turvassa uskomme jatkuvaan oppimiseen. Haluamme varmistaa, että Turvan mutkattoman hymyilyttäviä kohtaamisia on meillä toteuttamassa mahdollisimman monipuolinen ammattilaisten joukkue. Siksi olemme vahvasti panostaneet verkostoihin, vuorovaikutukseen ja yhdessä kehittämiseen sekä kehittymiseen. Osoituksena pitkäjänteisestä työstämme, Turvan asiakaspalvelu ja työyhteisö menestyy säännöllisesti puolueettomissa tutkimuksissa. Viimeisin onnistumisemme oli T-Median Luottamus ja maine -tutkimus, jonka mukaan Turva koettiin finanssialan parhaimpana työpaikkana.

Jatkuva oppiminen on työelämän supervoima

Jatkuva oppiminen on avain menestykseen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Se ei rajoitu ikään: kasvun asenne on taito, jota voi kehittää. Turvassa henkilöstön laajat toimenkuvat antavat mahdollisuuden oman osaamisen laajaan hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Olipa kyseessä uusi teknologia, asiakaskohtaaminen, palveluosaaminen, johtamistaito tai muu uudistumisen paikka me kannustamme turvalaisia hymyntekijöitä aktiiviseen oppimiseen.

Uratarinat – Turvan sydämessä

Turvassa jokainen uratarina on ainutlaatuinen. Sisäisessä podcastissamme olemme nostaneet esiin turvalaisten monipuolisia elämänpolkuja, rohkaisten kaikkia jakamaan omaa osaamistaan ja kokemuksiaan. Inspiroivia tarinoita löytyy ympäri yritystä: kiinteistöpäällikkömme, joka on luonut Turvassa kolme eri uraa 30 vuoden aikana. Hymyntekijöiden elämäntyötunnustuksella palkittu korvausammattilainen, joka on työskennellyt yli 40 vuotta Turvassa ja viime keväänä edelleen ottanut uuden korvauslajin haltuun.

Lähtökeskusteluissa sparrailin niin ikään turvalaisen ammattilaisen kanssa, joka oli siirtymässä seuraavaan elämänvaiheeseen. Kyseinen hymyntekijä oli tullut Turvaan +50 – vuotiaana ja pitkän finanssialan kokemuksen jälkeen koki, että meidän työyhteisömme on ollut hänen urapolullaan visiomme mukaisesti hymysi arvoisin. Mahdollistanut sopivasti uusia tehtäviä ja yhteisöllisyyttä.

Meidän yhteisömme pyrkii arvostamaan jokaista, tarjoten mahdollisuuksia kasvuun ja yhteisöllisyyteen. Eri-ikäiset ja erilaiset taustat rikastuttavat meitä ja tuovat arvokasta tietoa ja kokemusta, joka inspiroi meitä kaikkia.

Hymyntekijöiden kulttuuri

Visiomme on “Hymysi arvoinen Turva”. Se haastaa meitä jatkuvasti oppimaan ja kasvamaan, olemaan hymysi arvoinen niin toisillemme, kumppaneillemme kuin asiakkaillemmekin. Tarjoamme mahdollisuuksia työssä kehittymiseen, sillä haluamme yrityksenä kehittyä jatkuvasti. Siihen tarvitsemme kasvuun uteliaasti suhtautuvia turvalaisia, kohtaamisen ammattilaisia. Jokainen meillä voi vaikuttaa oman työnsä kautta, sillä jokainen turvalainen uudistaa Turvaa hymyntekijöiden lupausten mukaisesti: Kuljemme kohti yhteisiä tavoitteita, onnistumme yhdessä, saamme asioita aikaan ja uskallamme kokeilla uutta ja onnistua!​

Kirjoittaja on Turvan osaamisenkehittämispäällikkö Paula Lähteelä

Tervetuloa mukaan kohtaamaan messuilla ja jakamaan oma uratarinasi kanssamme #HymyileOletTurvassa!

Uudemmat julkaisut

Vanhemmat julkaisut

Back to top